Over ons

Over ons

Bestuurdersaansprakelijkheid is een reëel risico. Een deskundige analyse van de positie van bestuurders en commissarissen is dan ook essentieel, zowel wanneer u zelf bestuurder bent en uw rechtspositie veilig wilt stellen, als wanneer u juist benadeeld bent door het handelen van een bestuurder of een andere functionaris.

In alle gevallen is een op de situatie toegesneden advies door een deskundige en gespecialiseerde advocaat van het grootste belang om uw rechten veilig te stellen.

Daarbij komen complexe vraagstukken op. Bijvoorbeeld: Hoe heeft de bestuurder zijn boekhoud- en administratieplicht vervuld? Heeft hij onverantwoorde uitkeringen gedaan?

Heeft de onderneming schuldeisers onbetaald gelaten of heeft de bestuurder wellicht zelfs bepaalde schuldeisers bewust benadeeld? En hoe wordt het toezicht op de dochtermaatschappijen van de onderneming uitgeoefend?

Borsboom & Hamm N.V. te Rotterdam kan u bij al deze en andere vragen op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid deskundig adviseren. Bij Borsboom & Hamm N.V. geven  Mr. C.F.W.A. Hamm en Mr. J.P.M. Borsboom  leiding aan een team van in het ondernemings- en insolventierecht gespecialiseerde advocaten. Met grote regelmaat geven zij advies aan en treden zij in procedures op voor én tegen aansprakelijk gestelde bestuurders, commissarissen en andere functionarissen. Of het nu gaat om het midden- en kleinbedrijf of om grote internationale ondernemingen.

Voor een analyse en advies op maat kunt u te allen tijde contact met hen opnemen. Zij vertellen u graag wat Borsboom & Hamm N.V. voor u kan betekenen, zowel op het gebied van aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen als voor al uw andere ondernemingsgerelateerde juridische kwesties.

Maar niet alleen voor aansprakelijkheidskwesties, ook voor andere specialismen, zoals procedures voor de Ondernemingskamer (in het bijzonder enquêterecht), arbeidsrecht, internationale handel en arbitrage, koop- en huurgeschillen en economisch strafrecht kunt u bij Borsboom & Hamm N.V. terecht. U kunt onze website bezoeken voor een overzicht van onze advocaten en specialismen (https://www.borsboomhamm.nl).